Използвайте код GUT2BE за допълнителни 10% отстъпка

Начало > Партньори

Партньори


ПартньориGS1 е международна организация с нестопанска цел, която координира разработването и поддържането на най-широко използваните стандарти за веригите на доставка в различните сектори в цял свят. Създаването на нови и обновяването на съществуващите стандарти се инициира от самите компании и се осъществява в рамките на дефиниран процес по разработване на стандарти.
https://www.gs1bg.org/bg/
Canpack е полска фирма специализирана в производство и дистрибуция на богата гапа опаковащи решения за напитки и храни. Фирмата разполага с широк спектър от решения, подходящи за всякакви бизнес нужди.
https://www.canpack.com/

СД – ИНОКС ЕООД заема стабилно място на пазара за продажба на съдове от неръждаема стомана AISI 304. Продуктите им се използват за съхранение на пчелен мед, а също така при съхранение на различни видове масла, като зехтин и олио, на различни алкохолни напитки, в това число и за съхранение на вино. Продуктите им, могат да намерят своето предназначение, дори при съхранението на вода (AISI 316)
Разполагат с огромно разнообразие от съдове с различна вместимост, за да удовлетвори Вашето конкретно желание. Те могат да бъдат в рамките между 50 и 10.000 литра. 
https://tank-inox.bg/en/Fresh House Be Eco Friends е чудесно място в сърцето на Русе, където всички жители и гости на града могат да се насладят на прецизно подбрани храни и напитки покрепящи здравословния начин на живот. За кратър период от време веригата се разширява с бързи темпове и всеки ден печели нови почитатели сред малки и големи здравословни ентусиасти.Mебели PREGO са водеща марка за висококачествено обзавеждане на българския пазар. Отговаряйки адекватно на всички потребности на клиентите си и покривайки техните очаквания за качество и лукс на предлаганите продукти и услуги, мебелна фирма Prego e доказан професионалист в сферата на домашното обзавеждане.


GS1 е международна организация с нестопанска цел, която координира разработването  и поддържането на най-широко използваните стандарти за вер емеждународна органиация с нестопанска цел, която координира разработването и поддържането на най-широко използваните стандарти за веригитн доставка в разлните сектори в цял свят. Създаването на нови и обновяването на съществуващите станд

GS1 е международна организация с нестопанска цел, която координира разработването и поддържането на най-широко използваните стандарти за веригите на доставка в различните сектори в цял свят. Създаването на нови и обновяването на съществуващите станда
GS1 е международна организация с нестопанска цел, която координира разработването и поддържането на най-широко използваните стандарти за веригите на доставка в различните сектори в цял свят. Създаването на нови и обновяването на съществуващите станда