Комбуча с Малина

Комбуча с Малина - GUT2BE Комбуча
Комбуча…с малина…! Нашият нов сезонен вкус е точно тук и навреме за есента, така че нека да опитаме вкуса, към който сетивата ви са пристрастени.
Кажете здравей на Gut2be Raspberry!
Нашата органична крафт комбуча е овкусена с 10% чист сок от пресни, студено пресовани малини-уникален сезонен вкус, който няма да искате да пропуснете!
Малината е плод, който расте в Централна и Южна Америка, Европа и Азия. Плодовете на малината са носител на неизменни хранителни вещества, известни най-вече със своите антиоксидантни свойства, съдържание на витамин С, калий и фибри. Някои изследвания показват, че малината може дори да помогне за понижаване на кръвното налягане, нивата на общия холестерол и повишаване на нивата на HDL холестерола („добрия“ холестерол) (1, 2).
Като основа на тази  напитка ще откриете нашата крафт органична комбуча. Комбуча е ферментирал чай, приготвен от четири ключови съставки: чай, вода, захар и култура комбуча (често наричана SCOBY, „симбиотична култура от бактерии и дрожди“). Не се страхувайте от захарта, посочена като съставка тук – тя е необходима за процеса на ферментация а крайния продукт НЕ съдържа захар. Комбуча е остър, ефервесцентен източник на живи, полезни за червата микроорганизми и органични киселини. Едновременно ароматна и функционална!
Начини да се насладите на Gut2be Raspberry
Чудите се как можете да се възползвате максимално от този сезонен фаворит? Ето няколко идеи, които ще ви накарат да кажете „наздраве!“ през цялaта есен:
Извадете охладена бутилка от хладилника и се насладете направо – просто, няма да ви разочарова!
Опаковайте няколко бутилки с освежаващ привкус на следващия ви пикник или събиране.
Опитвате се да намалите консумацията на газирани напитки или алкохол това лято? Нашата комбуча е чудесен избор. Разгледайте всички вкусове ТУК!
Говорейки за намаляване на приема на алкохол… търсите рецепта за коктейл, която да ви помогне да изпробвате този вкус? Хванахме те!
Рецепта за коктейл с Gut2be Raspberry
100 мл  комбуча
Сок от половин лайм (около 1 супена лъжица сок от лайм)
3 супени лъжици кокосова вода
Газирана вода за допълване
Вземете чаша с лед и добавете комбуча, сок от лайм и кокосова вода. Разбъркайте внимателно и залейте с газирана вода. Гарнирайте с пресен лайм и няколко стърготини настърган кокос, по желаете.
Предстои една забавна, слънчева и изпълнена с хидратация есен за вас и вашият стомах!
Назад към блога

Оставяне на коментар